Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Adacs Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta accesare fonduri europene nerambursabile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In vederea accesarii de fonduri europene neramburasile, va oferim o gama completa de servicii conexe, care sa vina in sprijinul initiativelor dumneavoastra.

Aceste servicii constau in elaborarea urmatoarelor studii / cercetari / activitati:

• Studiu de fezabilitate
Studiul de fezabilitate este o piesa de baza in cazul realizarii unei investitii noi sau extinderii uneia existente si o componenta obligatorie a documentelor care se depun pentru oobtinerea unei finantari nerambursabile.

• Plan de afaceri
Planul de afaceri va permite sa stabiliti in mod realist necesarul de resurse si sursele din care acestea pot fi obtinute, programarea in timp a etapelor afacerii, coordonarea fazelor viitoare ale afacerii si rezolvarea eventualelor neconcordante.

• Cereri de finantare
Reprezinta totalitatea documentelor care se depun in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile.

• Activitati de Management de proiect
Activitate obligatorie pentru implementarea proiectelor dmneavoastra .

• Studiu de marketing
Studiul de marketing va poate oferi ajutor in clarificarea situatiei in care se afla compania dvs. la orice nivel de dezvoltare si va poate pune la dispozitie toate elementele necesare pentru adoptarea de strategii adecvate.

• Studiu de piata
Studiul de piata va permite sa cunoasteti piata, mediul sau, actorii si tendintele pe termen scurt, mediu si lung. Un studiu de piata va va permite sa luati cele mai bune decizii strategice.

• Studiu strategic
Analiza strategiei care da directiile de actiune in cadrul companiei dvs. este sursa cea mai importanta pentru mentinerea la curent cu tendintele care se contureaza si cu evaluarea corecta a eficientei acestei dimensiuni.

• Studiu de satisfactie
Studiile de satisfactie pot fi orientate pe clienti sau pe angajati, si va pot oferi alternative la intrebarile dvs.

• Analiza diagnostic a firmei
Analiza diagnostic - un instrument utilizat de manageri pentru examinarea unui
organism economic, în vederea identificarii si rezolvarii problemelor, actuale si potentiale ale acestuia.

• Analiza surselor alternative de finantare
In cazul oricarei afaceri care vrea sa creasca este necesara o buna cunoastere a surselor de finantare alternative.

• Studiu in domeniul Resurselor Umane
Noi acordam importanta calitatii personalului nostru si va putem consilia in vederea implementarii celor mai bune practici in relatia cu personalul organizatiei dumneavoastra.

• Strategie de dezvoltare pe termen scurt si mediu
Intr-un mediu economic instabil care evolueaza rapid si este supus unor permanente schimbari, dezvoltarea companiilor este un fenomen caracteristic perioadei actuale. Intreprinderile trebuie sa se adapteze continuu.

In ultimul timp, din ce in ce mai multe comunitati locale apeleaza la strategiile de dezvoltare. Acestea au nevoie pe parcursul existentei lor de diferite strategii (de mediu, de dezvoltare economica, de dezvoltare a infrastructurii, de cooperare teritoriala, de resurse umane).

• Analize cost – beneficiu
Analiza cost-beneficiu reprezinta un instrument de mare utilitate pentru luarea deciziei de alocare a resurselor pentru investitiile finantate din fonduri publice.
Pentru aceste proiecte, indiferent de marimea lor financiara, trebuie pregatita o Analiza Cost-Beneficiu care ia in considerare efectele directe si indirecte ale investitiei realizate.    

• Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii
Relatiile publice reprezinta functia manageriala distincta care ajuta la stabilirea si mentinerea unor limite reciproce de comunicare, la acceptarea reciproca si la cooperarea dintre o organizatie si publicul ei.
Din Gura in Gura