Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Adacs Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta in domeniile: IT & C, Publicitate, Inginerie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consultanta in domeniul IT&C

• Activitati de consultanta in tehnologia informatiilor
Oferim sprijin necesar in vederea extinderii sau optimizarii sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra.

• Dezvoltarea şi implementarea de solutii care sa asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei clientilor nostri
Consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementarea unor solutii complete de business.

• Creare pagini web, Web design, Logo Design
In functie de dorintele exprimate de clientii nostri, putem pune la dispozitie o gama foarte variata de servicii web, de la pagini statice pana la web design corporate, magazine virtuale, newsletter, SEO, blog, forum portaluri sau site-uri flash.
O importanta tot mai mare in strategia unei firme este reprezentata de identitatea vizuala. De aceea cream logo-uri personalizate si asiguram consultanta de specialitate in vederea implementarii Manualului de Identitate vizuala la nivelul organizatiei.

• Prelucrarea datelor si administrarea bazelor de date
Sprijinim activitatea clientilor nostri: cream baze de date si asiguram prelucrarea datelor si administarea acestora.

• Solutii software si hardware adaptate nevoilor clientilor nostri (la comanda)
Oferim servicii complete pentru dezvoltarea si implementarea de software la cerere.

Consultanta in Publicitate

• Web design si optimizare site-uri web
Impresionati-va clientii! Un site web profesional va impresiona cu siguranta clientii si le va spori increderea in compania dumneavoastra, facandu-i sa revina pe situl dvs ori de cate ori au nevoie de servicii de calitate. In acelasi timp este un mod relativ nou si destul de avantajos de realizare a publicitatii.

• Campanii de publicitate media
Firmele nu trebuie sa se limiteze la a oferi bunuri sau servicii de calitate. Ele trebuie sa-i informeze pe consumatori in legatura cu avantajele in constiinta fiecaruia. Pentru aceasta, este necesar ca firmele sa utilizeze in mod corespunzator instrumentele de promovare in masa.

• Servicii legate de crearea identitatii vizuale a firmei (logo design, machetare, afise, flayers, layouts, slogan, mape prezentare)
Indiferent de domeniul în care activati crearea unui Logo si a manualului de identitate vizuala a companiei va poate ajuta sa va diferentiati de concurenta.
Un logo atrage atentia. El te ajuta sa recunosti un produs/serviciu al unei companii printr-un singur element grafic.

• Design materiale de promovare si realizarea acestora in tirajul si pe suportul solicitat de catre client.
Indiferent de domeniul de activitate al firmei, oamenii vor sa aibe la indemana mai multe informatii despre produsele pe care firma dumneavoastra le ofera.
Tiparim la preturi avantajoase: afise/postere, brosuri/cataloage, carti de vizita, flyere/fluturasi, pagini cu antet, mape, pliante.

Consultanta in Inginerie

• Suport tehnic in cadrul proiectelor cu finantare externa
Proiectele cu finantare externa si nu numai presupun achizitii diverse, atat de bunuri cat si de servicii sau lucrari.
Nu intotdeauna organizatiile implicate in calitate de Autoritate Contractanta dispun de specialisti in domeniu.
De aceea, oferta noastra raspunde nevoilor acestor organizatii: punem la dispozitia Autoritatilor Contractante interesate specialisti cu experienta relevanta in domeniile in care activeaza, care pot fi disponibili pe intreaga perioada de derulare a proiectelor de investitii sau numai in anumite etape ale implementarii.

• Studii de fezabilitate si Memorii tehnice
Intocmim Studii de fezabilitate si Memorii tehnice in functie de cerintele dumneavoastra in vederea solicitarii de finantari nerambursabile.

• Consultanta specifica in domeniul tehnic adaptata cerintelor clientilor nostri.
Din Gura in Gura